Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Tällä analyysilla pääset käsiksi palautumisesi riittävyyteen ja autat tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Mittaus kestää kolme päivää ja tapahtuu rintaan tarralla kiinnitettävällä sykenanturilla.


Hyvinvointi on valintoja

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. - Firtsbeat


UUTTA!

Nyt voit saada selville oman kuntotasosi osana Hyvinvointianalyysia

Kunnosta huolehtiminen on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä liikunnallinen aktiivisuus parantaa tutkitusti unen laatua ja stressinhallintaa sekä auttaa energisemmän olotilan saavuttamisessa. Aina liikkumiseen ei kuitenkaan tahdo löytyä aikaa tai motivaatiota, tai vastaavasti liikunta saattaa tuntua itselle liian kuormittavalta tai tehottomalta. Hyvinvointianalyysin uusi Kuntotaso-ominaisuus kertoo tarkan arvion omasta kuntotasostasi, jotta voit löytää liikunnan ilon ja kehittää kuntoasi päivittäisen jaksamisen ja hyvinvointisi edistämiseksi.

Helppo toteuttaa osana Hyvinvointianalyysia – vain puolen tunnin reipas kävelylenkki riittää.

Kertoo tarkan arvion kestävyyskunnostasi sekä tämänhetkisen kuntosi vaikutuksista elämääsi ja terveyteesi.

Motivoi liikkumaan ja kiinnittämään huomiota omaan arkiaktiivisuuteen sekä seuraamaan kunnon kehitystä.


Kiinnostuitko? Kysy lisää alla olevan lomakkeen kautta!
Yhteyshenkilö FirstBeat -mittauksissa Camilla Korpela