Usein kysytyt kysymykset


​​​​​​​Voinko tulla tutustumaan veloituksetta salille tai ryhmäliikuntaan?

Kyllä voit, jos asut vakituisesti Salossa ja olet riittävän vanha käyttämään palveluitamme. Ikäraja salille on 15-vuotta ja ryhmäliikuntaan 13-vuotta. Voit varata etukäteen paikan tunnille soittamalla respaan. Saapuessasi ilmoittaudu vastaanotossa.

Miten liityn jäseneksi?

10-kortin, kertamaksun tai kuukausikortin voit ostaa suoraan vastaanotosta. Kanta-asiakkaaksi liittyessäsi varaa aika asiakasneuvojalta: asiakasneuvoja@hanhivaara.fi. Voit varata ajan myös, jos sinulla on kysyttävää sopimuksiin liittyen ja haluat käydä vaihtoehtoja tarkemmin läpi henkilökuntamme kanssa. Kaikkia sopimuksia ja kortteja voit ostaa myös verkkokaupastamme!

Miksi minun kannattaa valita Hanhivaara?

Meillä on henkilökuntaa paikalla viikon jokaisena päivänä, joka takaa asiakkaillemme siistin ja turvallisen ympäristön treenata. Saat aina apua, kun sitä tarvitset. Asiakkaanamme saat Salon laajimmat harrastusmahdollisuudet käyttöösi, kaikki saman katon alta. Uudistamme palveluitamme jatkuvasti asiakaspalautteiden perusteella. Meillä on ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hanhivaaraan kaikki ovat tervetulleita. :)

Tiloistamme löytyy saunat, erillinen salialue naisille ja uusi toiminnallisen treenin tila. Meillä on monipuolinen ryhmäliikuntakalenteri ja isot, modernit puitteet. Parkkipaikalla on runsaasti tilaa autoille.

Mitkä ovat aukioloaikanne?

Vastaanotto, keilahalli ja kahvio palvelee voimassaolevien aukioloaikojen mukaan. Kuitenkin liikunta-asiakkaamme voivat tulla omalla wellness-avaimella treenaamaan joka päivä vuoden ympäri klo 5-24.

Miten pitkään 10-kortti on voimassa?

10-kortit ovat voimassa 3kk ostopäivästä.

Mikä on CMS-ketju, johon kuulutte?

Hanhivaara on osa CMS-ketjua. CMS ei omista meitä, emmekä me omista ketjua. Eli Hanhivaara on täysin paikallinen yksityinen yritys. Ketjuun kuulumisen isoin etu asiakkaillemme on CMS TravelPass, jolla kanta-asiakkaamme pääsevät veloituksetta treenaamaan muilla samaan ketjuun kuuluvilla saleilla Suomessa ja maailmalla.