Hanhivaara
​​​​​​​

Henkilökunta

CMS-Ketju

Yhteistyökumppanit

Jäsenenä hyödyt mahtavista yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista!

​​​​​​​

Avoimet työpaikat


​​​​​​​Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa


​​​​​​​Astrum-Keskus on rakennettu entisiin Saloran ja Nokian tehdastiloihin. Saloran entisessä pääkonttorissa, Ankkalinnassa, toimii useiden yritysten toimistohotelli. Ankkalinnan naapurissa sijaitsee Hanhivaara, kuten hyvin tiedämme!

Olemme erittäin iloisia, että vanhat tilat saatiin uusiokäyttöön meidän kaikkien Salonseutulaisten hyväksi. Saman katon alta löytyy niin kulttuuri-, viihde- kuin liikuntapalvelutkin!

Hanhivaara onkin Salon seudun suurin ja monipuolisin liikuntakeskus! Tervetuloa tutustumaan palveluihimme.

Miksi Hanhivaara?​​​​​​​


​​​​​​​Hanhivaaran liikuntakeskus on vuonna 2011 perustettu paikallinen perheyritys, joka tarjoaa saman katon alta Salon laajimman harrastusvalikoiman!

Me tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan. Meillä on 4 salia ja aiva mahtavat ohjaajat, jotka vetävät ammattitaidolla asiakkaillemme Les Mills -tunteja, Spinniä, kehonhuoltoa, tanssia, ja toiminnallisen treenin tunteja.

Kuntosalimme kattaa noin 700 m2 tilan, joka pitää sisällään oman alueen naisille. Yleiseltä puolelta löytyy toiminnallisen treenin alue Queenax, 5 juoksumattoa, useita kuntopyöriä, vapaapainoalue ja laaja valikoima erilaisia Technogymin laitteita. Syksyllä 2019 rakensimme erillisen toiminnallisen treenin alueen, Treenaamon, joka on myös salikorttilaisten vapaassa käytössä. Treenaamossa uutuutena Assaultin Airbike ja AirRunner! Salillamme on henkilökuntaa paikalla joka päivä, joka takaa hyvän ilmapiirin ja järjestyksen.

Palloiluhalliimme rakennettiin Salon ensimmäisenä paikkana kaksi Padel kenttää 2020 vuoden alussa! Lisäksi hallissa on kolme sulkapallokenttää, sekä pöytätennispöytä.

Meillä on tilavat pukuhuoneet ja saunat miehille ja naisille. Pukkarit uudistettiin kauttaaltaan syksyllä 2019!

Hanhivaarassa on käytössä Wellness-järjestelmä. Oma Wellness-avaimesi toimii kulkukorttina, jonka avulla pääset treenaamaan joka päivä vuoden ympäri klo 5-24. Avaimeen voit ladata myös koulutettujen Personal Trainereidemme tekemän henkilökohtaisen kuntosaliohjelman.

Hanhiksesta löydät myös 10 rataisen keilahallin niin kilpa- kuin hohtokeilauskäyttöön.
Kahviomme yhteydessä on kolme biljardipöytää, snookerpöytä, sekä golf-simulaattori! Cafe Pisteestä saat aamuisin tasokkaan hotelliaamiaisen, päivällä terveellisen salaattilounaan ja laajan valikoiman erilaisia välipaloja pitkin päivää. Meillä on myös anniskeluoikeudet.

Järjestämme tiloissamme mielellämme niin lasten synttäreitä, kuin yritysten TYKY-tapahtumia. Meillä on tarjota sauna- ja neuvottelutilat jopa 30 hengelle!

Iso parkkialue takaa paikan autollesi ruuhkaisimpinakin aikoina.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Hanhis Teamiin!