CMS-Ketju


​​​​​​​Hanhivaaran Liikuntakeskus kuuluu kansainväliseen CMS- kuntoklubiketjuun.
Iso etu Hanhivaaran Kanta-asiakkaille on Travelpass-kortti.
Kortilla voi käyttää CMS-kuntoklubiketjun saleja ilman lisäveloitusta.
Käytössäsi on satoja CMS-klubeja ympäri maailman ja Suomessakin yli 20.

CMS- klubin jäsenellä on oikeus hankkia CMS-travelpass- kortti klubin vastaanotosta. Kortilla voi vierailla veloituksetta muilla CMS-klubeilla seuraavin ehdoin:

1. CMS Travelpass- kortti on tarkoitettu jäsenten satunnaisiin vierailuihin muiden paikkakuntien CMS- klubeilla Suomessa ja ulkomailla. Saman talousalueen sisällä jäsenellä ei ole veloituksetonta vierailuoikeutta muilla CMS-klubeilla. Vierailuoikeutta koskevat rajoitukset selviävät kotiklubin vastaanotosta.

2. Lista kaikista CMS- klubeista löytyy internetistä osoitteesta: www.cms-travelpass.com . Suomen klubien listan löydät tältä sivustolta.


3. Travelpass- ohjelman piirissä olevien klubien määrä vaihtelee. Hyvä olisi valita aina ennen matkalle lähtöä internetistä klubi, jossa haluaa vierailla.

4. CMS Travelpass- kortissa tulee olla voimassa oleva päivämääräleima. Leiman saa oman kotiklubin vastaanotosta. Kortilla voi vierailla muilla CMS- klubeilla 30 päivän ajan leimauksesta. Kortti on voimassa kalenterivuoden, minkä jälkeen se uusitaan.

5. Vierailijalla tulee olla mukanaan henkilöllisyystodistus.

6. Vierailijoita koskevat klubikohtaiset rajoitukset, muun muassa ryhmäliikunnan varausoikeuksia, sekä mahdollisesti joitakin klubikohtaisia palveluita. Tällaisia palveluita voivat olla esimerkiksi sulkapallo, squash, solarium ja hieronta, joihin käyttöoikeus on ainoastaan klubin omilla jäsenillä.

7. Vierasklubin jäsentapahtumat eivät ole vierailijoiden käytössä.

8. Travelpass-kortti on CMS:n jäsenilleen tarjoama lisäetu. CMS varaa itsellään oikeuden muuttaa Travelpass- kortin käyttöominaisuuksia. Käyttöominaisuuksien muutos ei ole jäsenyyden irtisanomisen peruste.