Sauna ja kokoukset

Hyvä kokous Hanhivaarassa!

Hanhivaaran saunaosasto on erinomainen paikka pitää saunailtoja, palavereita ja kokouksia. Saunaan mahtuu mukavasti kymmenen henkilöä ja neuvottelupöydän ympärille 15-20 henkilöä.

Saunapaketteihin voidaan yhdistää Hanhivaaran liikuntapalveluja tai Astrum Keskuksen muita palveluita. Katso lisää www.astrumkeskus.fi

Meidän kauttamme voitte tilata myös ruuat ja juomat tilaisuuteenne. Varaukset ja tiedustelut: asiakasneuvoja@hanhivaara.fi.

Pyydämme huomioimaan, että samalla viikolla peruuntuneesta tilavarauksesta perimme 10% hinnasta. Mahdollinen tilan peruuntuminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen.
(Katso tilan varausehdot täältä: Saunatilan varausehdot )

Ma–To ja Su 200€ / 4h

Pe–La 250€ / 4h

Lisätunnit 25€ / h

Neuvottelutilaa on mahdollista vuokrata myös lyhyemmäksi ajaksi ilman saunaa arkisin klo 8-18 välillä hintaan 40€ / h. Minimi varausaika 2h.


Kokouspaketit

Hanhivaarassa järjestät kokoukset helposti ja mukavasti!

Voimme räätälöidä juuri teidän porukalle sopivan paketin palveluistamme. Tässä kuitenkin hieman esimerkkejä, joista voitte lähteä liikkeelle. Esimerkkihinnat laskettu 20 hlön ryhmäkoon mukaan. Varaa tai kysy lisää asiakasneuvojaltamme: asiakasneuvoja@hanhivaara.fi

Keilakokous


1h keilausta

Neuvottelu- ja saunatila 4h
Ruokailu

Alk. 28€/hlö


Joogakokous


​​​​​​​1h Joogaa tai muu kehonhuoltotunti
Neuvottelu- ja saunatila 4h
Ruokailu

Alk. 33/hlö

Toiminnallinen kokous


​​​​​​​1h Toiminnallista treeniä
tai muu ryhmäliikuntatunti
Neuvottelu- ja saunatila 4h
Ruokailu

Alk. 33€/hlö


Menu
​​​​​​​