Ryhmäliikunnan säännöt

Olemme päivittäneet ryhmäliikunnan ohjeistusta asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tärkeää asiaa - lue!

Tunnin varaaminen

 • Kun olet ostanut käyntiaikaa tai kertoja, saat oikeudet nettiajanvaraukseen.
 • Tunteja voit varata aikaisintaan 7 päivää etukäteen. Ajanvaraus aukeaa porrastetusti niin, että tunti on varattavissa aina 2 tuntia sen alkamisen jälkeen.

Esimerkki: Keskiviikon klo 17.00 alkava tunti on varattavissa aikaisintaan edeltävän viikon keskiviikkona klo 19.00.
Sinulla voi olla korkeintaan 10 aktiivista tuntivarausta kerrallaan.

Tulethan tunnille ajoissa

 • Vahvista saapuminen varaamallesi tunnille viimeistään 5 min. ennen tunnin alkua, muutoin paikkasi vapautuu uudelleen varattavaksi. Vahvistaminen tapahtuu joko kulkuavaimella vastaanoton näyttöpäätteellä, tai Hanhivaaran mobiilisovelluksessa. Molemmissa tapauksissa valitse näkymästä tunti jolle olet tulossa, klikkaa se auki ja paina "vahvista ilmoittautuminen".
 • Ohjaaja aloittaa tunnin juuri silloin kuin tunnin kuuluu alkaa. Emme ota myöhästyjiä tunnille turvallisuussyistä ja asiakkaiden toiveesta. Ohjaaja sulkee salin oven tunnin alkaessa.

Peruutathan tunnin ajoissa

 • Tunti tulee perua 4 h ennen tunnin alkua nettivarausjärjestelmässä.
 • Jos jätät peruuttamatta tai saapumatta paikalle 3 kertaa kahden kuukauden aikana, nettivaraustunnuksesi lukkiutuvat kahden viikon ajaksi.
 • Saat aktivoitua tunnukset ennen 14 vrk päättymistä vastaanotosta maksamalla 15 €:n avausmaksun. Nämä muutokset on tehty asiakkaidemme toivomuksesta, jotta erityisesti suosituille tunneille ei jäisi tyhjiä paikkoja!​​​​​​​


Salit

Trimmaamo
löytyy keilahallin takaa. Käänny pukuhuoneaulasta oikealle lähtevään käytävään ja kävele ihan sen päähän.

Relaamo on yläkerrassa. Nouse pukuhuoneaulasta lähtevät rappuset ylös kuntosalille, rappusia vastapäätä olevalla seinällä on Relaamoon menevä ovi

Treenaamo on yläkerrassa kuntosalin takaosassa. Eli nouse pukuhuoneaulasta lähtevät portaat ylös ja kävele aivan salin takaosaan.

Queenax ja kuntosalin laitealue ovat molemmat kuntosalilla. Nouse pukuhuoneaulasta lähtevät portaat ylös. Queenax on iso valkoinen räkki heti oikealla ja laitealueella pidettävät tunnit ovat salin etuosassa. Odota ohjaajan saapumista.


Kunnioitathan kanssaliikkujia

 • Otathan huomioon kaikki tunnilla mukanaolijat. Pidä huolta välineistä, älä palauta niitä kesken tunnin.
 • Huomioithan Trimmaamossa olevat paikkanumerot lattiassa ja palautathan välineet niille kuuluville paikoille.
 • Päästä edellisen tunnin asiakkaat ensin pois salista, ennen kuin menet itse sisään.
 • Useimmilla tunneilla on taustamusiikki, jonka kuuluu kuulua selkeästi ryhmäliikunnan aikana. Jos olet herkkä kovemmalle äänelle, ota paikka salin takaosasta, jossa ei ole kaiuttimia. Jos musiikki tai puhe kuulostaa liian kovalta, ohjaajalle saa mainita asiasta.

Kiitos yhteistyöstä ja mukavia hetkiä ryhmäliikunnan parissa!

Terveisin, Hanhis Team