TEAM-RYHMÄT

Kevään 2021 ryhmät starttasivat tammikuun toisella viikolla, mutta vielä voit hypätä mukaan!

  • 20 viikkoa treeniä ryhmän tavoitteen mukaisesti
  • Vain sinä ja viisi muuta osallistujaa
  • Ammattitaitoiset valmentajat ja laadukkaat puitteet
  • Ryhmän vertaistuki

Asiakkaiden palautteita ryhmistä

Be Strong

"Be strong -tunneilta lähdettiin aina hymyssä suin ja täynnä puhtia, vaikka tunnille mennessä olisi hiukan väsyttänytkin. Jos kuntosalitreeni kiinnostaa ja haluaa siihen vaihtelua, suosittelen lämpimästi voimailutunteja pienryhmässä!"

Be Strong

"Heta on osaava ohjaaja. Tekniikoita treenataan paljon ja niitä tehdessä on turvallinen olo. Valmennuksen ansiosta "uskallan" mennä yksin salille tekemään tanko- ja levypainoliikkeitä, kun tiedän mitä teen."

Weight Loss

"Ohjaajan ja ryhmän vertaistuki oli korvaamatonta!"

Be Strong

"Heta ohjasi tekniikoita tarkasti, mikä onkin ensisijaisen tärkeää, kun haetaan oikeita liikeratoja. Yksilöohjaus onkin näillä tunneilla parasta - ja lisäksi meillä oli aivan mahtava pienryhmä, joka jaksoi tsempata ja kannustaa."

Be Sporty

"Vaikka minulla on koulutusta ja pitkä historia erilaisten urheilulajien parissa, sain silti Jessen Be Sporty -ryhmästä todella hyviä vinkkejä ja uutta näkökulmaa treeneihin! Tasapainoni on parantunut ryhmän aikana, joka on auttanut omissa lajeissa; tenniksessä ja padelissa. Lisäksi oikean takareiden kireys on auennut liikkuvuustreenien myötä, joita ei olisi yksin tullut kyllä tehtyä. Jesse on todella ammattitaitoinen ohjaaja ja voin ehdottomasti suositella hänen pienryhmää!"

"Ryhmät on juuri sopivan pieniä. Ohjaaja ehtii hyvin keskittyä ohjaamaan liikkeitä yksilöllisesti."


Lisätietoa ja ilmoittautumiset: janina.palmroos@hanhivaara.fi