TEAM-RYHMÄTSyksyn 2021 TEAM-pienryhmät starttaavat syyskuussa viikolla 36!

​​​​​​​

14 viikkoa treeniä ryhmän tavoitteen mukaisesti
Vain sinä ja viisi muuta osallistujaa
Ammattitaitoiset valmentajat & laadukkaat puitteet
Ryhmän vertaistuki


Lisätietoa ja ilmoittautumiset helposti sivun alareunassa olevalla lomakkeella.Weightloss / Camilla

TÄYNNÄ


Ryhmä alkaa 6.9.
Treenit maanantaisin
klo 17.30-18.30.
​​​​​​​Kesto 14 viikkoa.

Weightloss -ryhmässä opetellaan painonhallintaa tukevaa elämää niin, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen kulkee luontevasti mukana omassa arjessa myös ryhmän jälkeen.

Motivaatiota nostatetaan viikottaisilla yhteistreeneillä, valmentajan säännöllisellä tuella ja ryhmästä saatavalla vertaistuella.

Ryhmän aikana osallistujat saavat käyttöönsä kuntosaliohjelman omatoimista harjoittelua varten, sekä ohjeet painonhallintaa edistävään ruokailuun.

Ryhmän alussa ja lopussa tehdään InBody-kehonkoostumusmittaukset.

Tervetuloa aloittamaan turvallisesti uusi elämäntapa Weightloss -ryhmässä!
Tämä ryhmä on aiempina vuosina täyttynyt todella nopeasti, joten varaa paikkasi jo nyt!

Fysio Trainer / Kiia

4 paikkaa vapaana!

Ryhmä alkaa 7.9.
Treenit tiistaisin 17-18
Kesto 14 viikkoa.

FysioTrainer-pienryhmä on matalan kynnyksen pienryhmävalmennusta henkilöille, jotka kaipaavat ammattitaitoista ohjausta kohti liikunnallisempaa ja energisempää arkea. Taustalla voi olla pitkäkin liikkumattomuusjakso, loukkaantuminen, leikkaus tai muu epävarmuus liikuntaa kohtaan. FysioTrainer-pienryhmässä kaikki harjoittelevat omalla tasollaan liikunnan tuomasta ilosta ja hyvästä olosta nauttien.


FysioTrainer ryhmästä saat:

  • InBody-mittaukset sekä lihaskunto- ja liikkuvuuskartoitukset ryhmän alussa ja lopussa
  • Ohjausta ravintoasioissa
  • Ohjausta jaksamisen parantamiseen
  • Neuvoja palautumisen huomioimiseksi
  • NYT UUTENA! Myös kaksi kertaa päivittyvän kotiharjoitusohjelman, jota voit tapaamiskertojen välissä tehdä omatoimisesti

FysioTrainer -pienryhmä on erinomainen mahdollisuus päästä treenaamaan tavoitteellisesti, mutta turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa. Saat ohjausta oikeista liikemalleista ja – tekniikoista sekä ruokavaliosta. Fysioterapeuttina osaan huomioida harjoitteita valitessa ja ohjatessa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä -sairauksia. FysioTrainer-pienryhmässä yhdistyy kuntouttavat harjoitteet sekä tavoitteellinen treenaaminen. Lähde mukaan yhteiselle matkalle hauraasta kuntoutujasta kohti rohkeaa ja taitavaa liikkujaa!"

Be Strong / Jesse

Paikkoja 2/6

Ryhmä alkaa 7.9.
Treenit tiistaisin 18.05-19.05
​​​​​​​Kesto 14 viikkoa.

Pienryhmävalmennus voimaharjoitteluun!
Valmennuksessa saat ammattitaitoista ohjausta ja valmennusta voimaharjoitteluun, sekä sen suunnitteluun. Ryhmän aikana käydään läpi voimaharjoittelun peusteita ja keskitytään maksimivoiman lisäämiseen sekä lihasmassan kasvattamiseen.

Be Strong -valmennus kestää 14 viikkoa. Jakson alussa ja lopussa tehdään inbody-kehonkoostumusmittaukset. Yhteistreenit pidetään kerran viikossa tiistaisin 18.05-19.05.

Yhteistreenien lisäksi osallistujat saavat ohjelman omatoimista harjoittelua varten ohjattujen treenien ulkopuolelle.

Tervetuloa mukaan laittamaan enkat uusiksi Be Strong- pienryhmässä!Asiakaspalautteita

"Ryhmäkoko on juuri sopiva ja valmentajalta saa hyvin tukea. Erityisesti hyödyin matkan varrella käydyistä keskusteluista. Muut ryhmäläiset olivat mukavia. En jäänyt kaipaamaan mitään lisää, vaan olin todella tyytyväinen toteutukseen."

"Olin erittäin tyytyväinen Weightloss ryhmään! Porukka oli todella mukava, sillä on iso merkitys itselle. Voisin ajatella osallistuvani ryhmään uudelleenkin! Kiitos Camilla!"

"Jessen tapa valmentaa on helposti sisäistettävää"

"Mielestäni ryhmässä pääsi haastamaan itseään ja kokeilemaan uusia juttuja. Tykkäsin ryhmän ohjelman monipuolisuudesta ja keräsin hyvät opit omaan harjoitteluuni. ISO kiitos Jesselle!"

"Olen erittäin tyytyväinen Be Strong -ryhmään! Ryhmäläiset olivat ihanan kannustava joukko ja ryhmä joka viikon kohokohta! Osallistuisin ehdottomasti uudestaan!"

"Ryhmäläiset olivat kannustavia ja tsemppaavia, aivan ihania siis! Treenikerrat olivat tarpeeksi erilaisia ja vaihtelevia. Tämä olikin jo 3. peräkkäinen Be Strong -ryhmä johon osallistun ja edelleen voisin tulla uudestaan!"

" Hyvä ja osaava valmentaja! Nyt on ainakin tankoliikkeiden perustekniikat hallussa!"Hinnoittelu

Team-pienryhmä maksaa 40€ / kerta, eli 14 viikon kausimaksu yhteensä 560€.
Osallistumismaksu laskutetaan kerran kuukaudessa, jolloin kuukausihinnaksi jää 160€.


Ilmoittautuneet sitoutuvat koko 560€ kausimaksuun. Ryhmän voi tarvittaessa keskeyttää lääkärintodistusta vastaan. Jos treenikertoja joudutaan perumaan koronatilanteesta johtuen vielä syksyllä, se tehdään siirtämällä treenejä eteenpäin.