Usein kysytyt kysymykset


​​​​​​​Voinko tulla tutustumaan veloituksetta salille tai ryhmäliikuntaan?

Kyllä voit, jos asut vakituisesti Salossa ja olet riittävän vanha käyttämään palveluitamme. Ikäraja salille on 15-vuotta ja ryhmäliikuntaan 13-vuotta. Voit varata etukäteen paikan tunnille soittamalla respaan. Tutustumiskäynti tulee käyttää vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Ilmoittaudu saapuessasi vastaanotossa.

Miten varaan paikan ryhmäliikuntatunnille, jos minulla ei ole korttia / jäsenyyttä?

Jos haluaisit osallistua ryhmäliikuntaan kertamaksulla, voit ostaa sen verkkokauppamme kautta. Tämän jälkeen pääset varaamaan paikan haluamallesi tunnille. Saat lisäohjeita sähköpostiisi tulleessa vahvistuksessa.
Toinen vaihtoehto on soittaa respaan ja varata & maksaa paikka sitä kautta.

Miten liityn jäseneksi?

Kaikki kortit ja sopimukset ovat myynnissä vastaanotossamme, sekä verkkokaupassa! Linkki verkkokauppaan sivun vasemmassa yläreunassa. Sopimuksen / kortin / kertamaksun ostamisen jälkeen voit ladata Hanhivaaran puhelinsovelluksen, jonka avulla pääset kulkemaan takaovesta sisälle. Lue lisätiedot tilausvahvistuksesta.


Mikäli haluat jutella tarkemmin eri sopimuksista, varaa aika palaveriin asiakasneuvojan kanssa: info@hanhivaara.fi. Autamme mielellämme sopivan vaihtoehdon löytämisessä.
Tapaamisen varaaminen ei sido sinua ostamaan mitään, emmekä missään nimessä väkisin yritä sinulle sopimusta myydä. Voit tulla siis turvallisin mielin juttelemaan ja tutustumaan tiloihimme. :)


Miksi minun kannattaa valita Hanhivaara?

Meillä on henkilökuntaa paikalla viikon jokaisena päivänä, joka takaa asiakkaillemme siistin ja turvallisen ympäristön treenata. Asiakkaanamme saat Salon laajimmat harrastusmahdollisuudet käyttöösi, kaikki saman katon alta. Uudistamme palveluitamme jatkuvasti asiakaspalautteiden perusteella. Meillä on ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hanhivaaraan kaikki ovat tervetulleita. :)

Tiloistamme löytyy saunat, uusi toiminnallisen treenin tila, laadukas kuntosali ja isot ryhmäliikuntatilat. Meillä on monipuolinen ryhmäliikuntakalenteri ja modernit puitteet. Parkkipaikalla on runsaasti tilaa autoille.

Kanta-asiakkuudella saat käyttöösi myös laajat lisäpalvelut, kuten ilmaisen sulkapallovuoron sunnuntaisin, ilmaisen PT-tunnin aloituksen yhteydessä, veloituksettoman kahvin/teen.. ja paljon muuta!

Mitkä ovat aukioloaikanne?

Vastaanotto palvelee voimassaolevien aukioloaikojen mukaan, löydät ne etusivun alareunasta tai info otsikon alla "yhteystiedot" osiosta. Asiakkaamme voivat tulla omalla kulkuavaimella tai mobiilisovelluksen lataamalla treenaamaan joka päivä vuoden ympäri klo 5-24.

Miten pitkään 10-kortti on voimassa?

10-kortit ovat voimassa 3kk ostopäivästä. Aikarajan sisällä mahdollisesti käyttämättä jääneet kerrat voidaan siirtää uudelle 10-kortille, kun tekee ostoksen vastaanotossa.

Ikärajat salille ja ryhmäliikuntaan?

Kuntosalin ikäraja on 15-vuotta ja ryhmäliikuntaan 13-vuotta.

Voinko tulla ulkopuolisen Personal Trainerin kanssa salille?
Ulkopuolinen PT-maksaa aina 10€ kertamaksun / ohjattu treeni joko verkkokaupan kautta tai vastaanotossa. Valmennettava ostaa meille kertamaksun, 10-kortin tai jäsenyyden ja kuittaa sillä normaalisti yhden treenikerran. Lisätietoja laura.saarinen@hanhivaara.fi