Usein kysytyt kysymykset


​​​​​​​Voinko tulla tutustumaan veloituksetta salille tai ryhmäliikuntaan?

Kyllä voit, jos asut vakituisesti Salossa ja olet riittävän vanha käyttämään palveluitamme. Ikäraja salille on 15-vuotta ja ryhmäliikuntaan 13-vuotta. Voit varata etukäteen paikan tunnille soittamalla respaan. Saapuessasi ilmoittaudu vastaanotossa.

Miten liityn jäseneksi?

Kaikki kortit ja sopimukset ovat myynnissä vastaanotossamme, sekä verkkokaupassa! Linkki verkkokauppaan sivun vasemmassa yläreunassa.
Mikäli haluat jutella tarkemmin eri sopimuksista, varaa aika asiakasneuvojalta: asiakasneuvoja@hanhivaara.fi.

Miksi minun kannattaa valita Hanhivaara?

Meillä on henkilökuntaa paikalla viikon jokaisena päivänä, joka takaa asiakkaillemme siistin ja turvallisen ympäristön treenata. Saat aina apua, kun sitä tarvitset. Asiakkaanamme saat Salon laajimmat harrastusmahdollisuudet käyttöösi, kaikki saman katon alta. Uudistamme palveluitamme jatkuvasti asiakaspalautteiden perusteella. Meillä on ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hanhivaaraan kaikki ovat tervetulleita. :)

Tiloistamme löytyy saunat, erillinen salialue naisille ja uusi toiminnallisen treenin tila. Meillä on monipuolinen ryhmäliikuntakalenteri ja isot, modernit puitteet. Parkkipaikalla on runsaasti tilaa autoille.

Mitkä ovat aukioloaikanne?

Vastaanotto, keilahalli ja kahvio palvelee voimassaolevien aukioloaikojen mukaan, löydät ne etusivun alareunasta tai info otsikon alla "yhteystiedot" osiosta. Kuitenkin liikunta-asiakkaamme voivat tulla omalla kulkuavaimella tai mobiilisovelluksen lataamalla treenaamaan joka päivä vuoden ympäri klo 5-24.

Miten pitkään 10-kortti on voimassa?

10-kortit ovat voimassa 3kk ostopäivästä.

Ikärajat salille ja ryhmäliikuntaan?

Kuntosalin ikäraja on 15-vuotta ja ryhmäliikuntaan 13-vuotta.